Háromszoros véralkoholszinttel vezetett

Részegen, háta mögött az ikreivel karambolozott a terhes nő

A megengedett alkoholszint háromszorosát mérték a floridai nő vérében, miután karambolozott - a terhes nő a másfél éves ikergyermekeit is magával vitte az életveszélyes kalandra.

2015.03.13 12:00ma.hu
Fotó: Ocala Police Department

18 hónapos ikergyermekeivel a háta mögött karambolozott részegen egy terhes nő a floridai Ocalában, a rendőrök szerint a véralkoholszintje a megengedett határértéket háromszorosan lépte túl. A 28 éves Angel Nicole Oliver nem sokkal a baleset előtt állítólag vitatkozott néhány emberrel, és amikor a karambol miatt a helyszínre érkezett egy rendőr, a nő vele sem épp udvariasan viselkedett.

A baleseti helyszínelők először csak egy gyermeket vettek észre a hátsó ülésen, egy sörösdoboz mellett kuporogva, de aztán döbbenten nézték végig, ahogy a fiatal nő lehajol és az ülés alól kihúzza a másik gyerekét is. Egyikük sem volt nemhogy gyermekülésbe csatolva, de még biztonsági övvel sem rögzítve - jelentette a körzeti rendőrhivatal. A gyerekeket kórházba szállították, ahol az orvosok ellátták a sérüléseiket, közben pedig megszondáztatták a terhes nőt, a két egymás utáni teszt 0,228 és 0,236 ezreléket mutatott ki - Floridában 0,08 a megengedett határ.

Egyelőre az ittas vezetés miatt indítottak ellene vizsgálatot, a kiskorúak veszélyeztetése a sajtóbeszámolókban nem szerepel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.