Belealudt a két részeg a szemetesbe

Részegeket kukáztak a közteresek

Egy méretes szemetes konténer tűnt a legjobb alvóhelynek a két részeg számára, ezért belemásztak az éj leple alatt, és csak akkor ébredtek rá a hibára, amikor a gyűjtőkocsi belsejébe borultak.

2015.02.11 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/vectorolie

Szeméttelepen kötött ki egy floridai pár, miután az esti buliban alaposan a pohár fenekére néztek. A Tampában élő duó szerdán éjjel egy kisbolt közelében álló konténerbe mászott be, hogy kialudják magukat, és csak szerdán hajnali 5 körül tértek magukhoz, amikor egy kukásautó begyűjtötte őket és a szeméttel együtt belezuhantak a kocsi rakterébe. Szerencsére a sikoltozásukat és dörömbölésüket meghallották a helyi köztisztasági alkalmazottak, és rögtön szóltak a mentőcsapatoknak.

Amikor a 37 éves Donald L. Jordan és a 49 éves Lisa Sirbella kiszabadult a kukásautóból, a mentők kórházba vitték mindkettejüket, mert hátfájásra panaszkodtak. Eleinte hajléktalannak gondolták a párost, de később kiderült, hogy mindketten a közeli kaszinóban szálltak meg, onnan lógtak ki, mikor már erősen ittasak voltak - adta hírül a Tampa Tribune című online lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.