Szemétledobóba zuhant a fiatal férfi

Saját szülinapi buliján halt meg az ügyvéd - baleset történt

Egy szemétledobó csúszda alján találtak rá a 29. születésnapja alkalmából partit rendezett ügyvéd holttestére. A rendőrség nem talált gyanús körülményekre utaló nyomokat, így balesetként könyvelték el a tragédiát.

2015.02.06 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/topstep07

Leesett egy használaton kívüli szemétledobón keresztül és meghalt a saját születésnapi partiján egy 29 éves ügyvéd - igaz, a baleset már vagy két hete történt, de az esetet csak most hozta nyilvánosságra az angol rendőrség. Gary O'Donoghue-t január 25-én reggel 6 óra körül látták utoljára, a kelet-londoni Shoreditchben tartott buliján. Barátai majdnem 24 órán keresztül próbáltak a nyomára bukkanni, és félelmük végül beigazolódott, amikor másnap egy panelház szemétledobójának alján találták meg, de a férfi akkor már nem élt.

Az ügyvédként többek közt az Európai Mobilitási Hét programjain is dolgozó férfi a rendőrség nyomozása alapján balesetet szenvedett, a nyomokat elemezve semmi gyanúsat nem találtak, ami megkérdőjelezné a véletlen tragédiát - adta hírül a Metro című brit lap. O'Donoghue a szabadidejében lelkes futballista is volt, egy amatőr csapatban is játszott, amely múlt szombaton egyperces néma csönddel adózott a férfi emlékének.

Egy csapattársa kiváló játékosként és nagyon népszerű, szeretetreméltó emberként jellemezte őt. "Ő egy igazi úriember volt és senkinek nem volt soha oka egyetlen rossz szót is mondani róla" - fogalmazott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.