Nem így tervezte az akciót...

A tetőn át készült betörni - de egyenesen a rendőr lába elé zuhant

Rosszul mérte fel a terepet a betörő, bár elsőre jónak tűnt az elgondolás, hogy majd a tetőn keresztül jut be a vegyesboltba, ám ténykedésére valaki felfigyelt és a rendőr már bent várta.

2015.01.26 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/chanpipat

A rendőrség feltételezése szerint betörési szándékkal mászott a tetőre a férfi, egészen pontosan cigarettát szeretett volna lopni a houstoni boltból, de terve rosszul sült el, mert nemcsak kiszúrták őt, amint a bolt teteje felé mászott, hanem percekkel később pont egy rendőr lába elé zuhant az üzlet belsejében. A hivatalos tájékoztatás szerint a férfi a bolt mellett álló fára mászott fel, azon keresztül jutott a családi vállalkozásban működtetett "Dolláros Bolt" tetejére vasárnap kora reggel, aztán addig ügyeskedett, míg sikerült egy lyukat csinálnia a tetőn és azon keresztül hatolt be az épületbe.

Arra azonban nem számított, hogy a mennyezet valójában csak álmennyezet, így amikor belépett, a könnyű lapok beszakadtak alatta, és a betörő épp az időközben már kiérkezett rendőr lába elé pottyant. A tiszt felszólította az ismeretlen férfit, hogy maradjon a földön, majd az erősítés megérkezése után azonnal őrizetbe vették - számolt be a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.