Eltévesztette a házat?

Befalta a fagyasztott süteménytésztát a betörő

Azzal védekezett, hogy összekeverte a házat, eredetileg a nagynénjéhez akart bemenni. Aztán megtalálta a fagyasztott süteménytésztát és abból falatozott a betörő, mikor rajtakapták.

2014.11.07 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/tiverylucky (Képünk illusztráció!)

A betörők valójában sosem akarnak betörni, főleg ha még rajta is kapják őket. Az a 28 éves férfi is megpróbálta kimagyarázni magát, aki a kansasi Wichita városában hatolt be hajnali fél 4 előtt egy nő otthonába. Amikor az asszony felébredt és meghallotta a konyha felől érkező neszeket, felkészült rá, hogy egy vadidegennel fog találkozni, de arra nem számított, amit a konyhába lépve látott: a férfi az asztalnál ült és vígan csipegette a fagyasztott süteménytésztát.

A letartóztatásakor azt mondta, valójában a nagynénje házába akart menni, és amikor bement a nyitott hátsó ajtón keresztül, úgy is hitte, hogy jó helyen van. Ez a mese persze nem hatotta meg a rendőröket, akik letartóztatták a férfit. Úgy tudni, korábban nem volt még elítélve - számolt be a Tampa Tribune. Az 52 éves nő nem sérült meg a váratlan találkozásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.