Megfigyelőként vett részt a betörésben

Csecsemőjével a karján követte el a betörést

Öthónapos csecsemőjét is magával vitte a férfi a betöréshez, amelyben egy cimborája mellett, bűntársként vett részt. A férfi az akció közben késsel is megfenyegette a túl korán hazaérkező háztulajdonost.

2015.01.07 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Nutdanai Apikhomboonwaroot

Öthónapos csecsemőjével együtt vágott bele a betörésbe egy floridai férfi, bár eredetileg ő csak őrszemként vett volna részt az akcióban, miközben egy cimborája ténylegesen behatolt a kiszemelt házba. A 22 éves Corey Mathews a karjára akasztott babahordozóban őrizte a fiát, így szúrta őt ki a St. Petersburg-i lakó, akinek a szomszédjába tört be a duó. Az lett volna a feladata, hogy amikor felbukkan a háztulajdonos, értesíti a házon belül ténykedő társát.

Ez utóbbi sikerült is, és Mathews társának sikerült is elmenekülnie, a babysitter nélkül maradt fiatal apa azonban nehezebben tudott futni a bébihordozóval, így a lakás tulajdonosa üldözőbe vette őt, miközben mobiltelefonján felhívta a 911-et és bejelentést tett a rendőrségen. Az üldözés egy pontján Mathews egy kést rántott elő és azzal fenyegette meg az őt üldöző tulajdonost, hogy megöli, ha tovább követi.

Végül a rendőrök fogták el, 15 ezer dollár óvadék ellenében előzetes letartóztatásban várja a betöréses lopásért és egyéb bűncselekményekért indított eljárás folytatását. A babára addig Mathews édesanyja vigyáz - számolt be a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.