Eltévesztette a házszámot

... és ki alszik az ágyacskámban? Jé, egy betörő!

Nem akart ő idegen házba betörni, sőt, míg a rendőrség rá nem rontott, szentül hitte, hogy az anyja házában alussza az igazak álmát - csak egy kicsit eltévesztette a házszámot részegen.

2014.10.27 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/graur codrin

Letartóztatta a connecticuti rendőrség a 26 éves Tyler Sullivant, a vád ellene betörés, noha a férfi akaratán kívül vált bűnözővé. A jelek szerint esze ágában sem volt egy idegen otthonába behatolni, ám szombaton olyan jól sikerült az esti bulizás, hogy amikor haza akart menni, az anyja háza helyett egy ugyanabban a tömbben, de kicsivel odébb álló otthonba sétált be. Aztán elbotorkált az ágyig és ott mély álomba merült.

A meg nem nevezett háztulajdonos csak később, ébredés után fedezte fel, hogy egy ismeretlen férfi fekszik mellette az ágyban, és rémülten tárcsázta a rendőrséget. Mire a tisztek megérkeztek, a tulajdonos felszólította Sullivant, hogy hagyja el a házat, de ő erre nem volt hajlandó, így a rendőrök már jogosan tartóztatták le, most illetéktelen behatolás és rendzavarás vádjával indítottak ellene eljárást. A tárgyalásáig szabadlábon marad, miután kifizette az 1000 dolláros óvadékot - számolt be a Metro című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.