Túl hangosan zörgött a lábossal

Betörőt fogott a tulaj: épp kukoricát főzött magának

Szokatlan zaj riasztotta fel éjnek évadján a massachusettsi férfit: a különös hang a konyha felől jött. A jelek szerint a betörő egy kissé megéhezett, a lábos meg hangosan zörgött.

2014.09.12 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/foto76

Későre járt már, amikor a massachusettsi Rocklandben egy férfi csendesen belopózott egy idegen házba, és bár szomjasnak nem igazán volt mondható az előtte elfogyasztott alkohol után, az éhség annál jobban kínozta őt. Így hát nem foglalkozott a házban lévő értékekkel, inkább egyenesen a konyhába ment, ahol elővett egy lábost és feltett főni egy rúd kukoricát.

Csakhogy a művelet nem ment túl csöndesen, így a hálószobában alvó tulajdonos felriadt a zajra és kiment a konyhába, hogy megnézze, mi történt. Eléggé meglepődve talált rá a tűzhelyen rotyogó kukoricára, amit a betörő inkább nem várt meg, még azelőtt eliszkolt, hogy a tulaj kiért volna a konyhába. Mégsem jutott túl messzire, mert a ház lakója éjjel 1:40-kor felhívta a helyi rendőrséget, ők pedig röviddel később már bilincsbe verve vitték a fogdába a 69 éves John Daltont.

A már-már komédiába illő esetről további részleteket nem árultak el a rendőrök, így azt sem tudni, Daltonnak van-e ügyvédje, vagy hogy milyen büntetésre számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.