Ötödszörre játszotta ki a halált

30 métert zuhant a szikláról, aztán magához tért és elment reggelizni

Garrey Ashton nem a biztosítók kedvence, legalábbis aligha köthetnek rá szívesen életbiztosítást: eddig ötször játszotta ki a halált, legutóbb egy 30 méter magas szikláról esett le.

2014.09.19 18:00ma.hu
Garrey Ashton egyik lila foltja a combján, és a meredek sziklás fal, ahonnan lezuhant (Fotók: Facebook)

Garrey Ashton mellett nem lehet unalmas az élet, bár a felesége már kezdi megszokni, hogy nem kell feleslegesen aggódni a férfiért, ha valami baleset történik vele, ha ugyanis valakire, hát rá mindenképp mondhatjuk, hogy igazi túlélő. Az angliai Frimleyben élő 44 éves apa az unokatestvére közelgő esküvőjének örömére utazott el néhány közös baráttal együtt Newquaybe, egy ottani szállodába. A legénybúcsú jól sikerült, a szokásos forgatókönyv szerint zajlott, azaz a tréfák mellett bőséggel jutott az alkoholból is mindenkinek. Aztán hajnalban Garrey elindult sétálni, de a meredek, sziklás falban véget érő területen elvesztette az egyensúlyát és mintegy 30 métert zuhant.

Néhány órával később arra ébredt, hogy a tengervíz nyaldossa a lábát, úgyhogy felállt és visszasétált a szállodába, leült az étteremben, és várta, hogy a legénybúcsú többi résztvevője is megérkezzen a reggelihez. "Mi a francot csináltál tegnap este? - kérdezték a társaim, úgyhogy én csak annyit mondtam nekik: leestem a szikláról" - mesélte a férfi. A társai először jót nevettek a válaszon, de aztán mégis arra jutottak, hogy hasznos lenne, ha orvos is látná a sérüléseit, úgyhogy mentőt hívtak és bevitették a kórházba. "A mentők megnézték a sziklát, és azt mondták, hogy legalább 25-30 méter lehet" - magyarázta Garrey.

A döbbent orvosok nyakmerevítőt adtak a férfira, hogy a sérült idegeket stabilan tartsák, de alig akarták elhinni, hogy csak néhány horzsolást, no meg pár kék-zöld zúzódást szedett össze a hihetetlen esés közben. Garrey azonban nem csodálkozott, ez ugyanis már nem az első alkalom, hogy kibabrál a halállal. Az életveszélyes zuhanást megelőzően egyszer már véletlenül áramütést szenvedett, egy másik alkalommal munka közben eltörte az egyik nyakcsigolyáját, és elütötte egy autó, ez utóbbi kétszer is megtörtént.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.