Elfelejtett Halloween napi tréfának vélték

Szeméttelepre vitték a hullát: azt hitték, műbaba

Amikor a munkások bementek az üres házba, azt hitték, a garázsban lógó test egy Halloween óta ott felejtett élethű báb, és a szeméttelepre vitték - pedig valódi holttest volt.

2014.07.22 09:29ma.hu

Beteges halloweeni tréfának vélték a takarításra érkező munkások a garázsban talált figurát, úgy vélték, az előző bérlő felejtette ott a "műbabát", ezért levágták a kötélről, amin lógott, majd a többi szeméttel együtt elvitték a közeli szemétlerakóhoz. Csak ott derült ki, hogy amit ők élethű babának véltek, az valóban egy holttest volt, mégpedig a korábbi bérlőé, a 33 éves Jeremy Witsothé. A rendőrség időközben megerősítette, hogy a férfi néhány héttel ezelőtt öngyilkosságot követett el.

A munkások, az 50 éves Israel Lopez és 30 éves társa, Adam Hines a testet azért hitték bábnak, mert a bomlás során a mumifikálódáshoz hasonló folyamat ment végbe. A floridai Hernando megyei seriff egyértelműen öngyilkosságként kezeli az esetet - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.