Egy forgalmas úton "szökött meg" a halott

Ágyra szíjazott hulla zuhant ki a kocsiból

Morbid látvány tárult egy pennsylvaniai bevásárlóközpont mellett húzódó úton közlekedők elé a hétvégén, amikor egy halottszállító kocsiból szó szerint az útra zuhant egy beszíjazott holttest.

2014.07.14 08:29ma.hu

A járókelők és az autósok egy része első pillantásra átverésnek vélte, de másodpercekkel később kiderült, hogy hiába is keresnék a rejtett kamerát, mert a morbid jelenetet nem egy találékony tévéstáb szervezte meg, hanem a valós élet. A pennsylvaniai Bucks megyében egy bevásárlóközpont mellett, egy forgalmas úton egy ágyra szíjazott holttest zuhant ki a halottszállító kocsiból, miután valami meghibásodott az autó hátsó ajtajának zárjában és a jármű menet közben kinyílt.

Az egyik szemtanú, Jerry Bradley épp a kereszteződésben várt, hogy el tudjon indulni, amint elhaladtak előtte az autók, amikor meglátta a kirepülő halottat. "Először azt hittem, valaki tréfát űz, de a forgalom haladt tovább" - mondta a LevittonNow.com című internetes lapnak. A megyei halottkém irodája már elnézést kért a péntek délben történt incidensért, és elmondták, hogy a sofőr gyorsan észrevette, hogy kinyílt az ajtó, akkor visszatért a holttesthez és néhány járókelő segítségével visszarakták a kocsiba.

"A Bucks megyei halottkém hivatala mélységesen sajnálja az esetet, és megteszi a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy ez a jövőben ne ismétlődhessen meg" - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.