Nem bírta elviselni a rémálmokat

Másodszor is meghalt a hullazsákba tett férfi - de most már tényleg

Két héttel a csodaszámba menő feltámadása után újra meghalt - és ezúttal végleg - az a férfi, akit korábban már a balzsamozáshoz készítettek elő a hullaházban, amikor megmozdult a zsákban.

2014.03.17 09:37ma.hu

Walter Williams halott - de most már igazán. A 78 éves férfi másodszor is elhunyt, 15 nappal azután, hogy azzal került a világ számos újságjának címlapjára, hogy a hullaházban, a zsákba csomagolva tért magához, órákkal azután, hogy az orvos halottnak nyilvánította. A mississippi férfi már régóta szívritmuszavarokkal küzdött, emiatt beépített defibrillátorral élt. Valószínűleg ennek köszönhette az ajándékba kapott két hetet, bár arra továbbra sincs ésszerű magyarázatuk az orvosoknak, hogyan lehet, hogy a szerkezet által kibocsátott impulzus a halál megállapítása után olyan hosszú idővel képes volt elindítani a férfi szívét és ő tényleg magához tért.

A férfit a kórházból már átszállították a hullaházba, ahol egy zsákba csomagolva várta a balzsamozást, amikor váratlanul feltámadt, nem kis riadalmat okozva ezzel a temetkezési vállalkozás alkalmazottai között. Amikor kiderült, hogy a férfi még mindig él, azonnal visszavitték a kórházba, de ahogy arra számítani lehetett, ettől nem kapott örök életet, és csak idő kérdése volt, mikor éri utol őt visszavonhatatlanul a vég. "Ez a két hét csoda volt számunkra, élveztem minden percét és a családom is" - mondta az elhunyt fia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.