Csontrészegen fogták el az édesszájú nőt

Vaníliát szopogatott, jól berúgott tőle

Csábító volt az íze, a nő meg egyáltalán nem gondolt arra, vajon mi is az egyik fő összetevője a vaníliakivonatnak, úgyhogy azt iszogatta vezetés közben - aztán jól berúgott tőle.

2015.01.12 22:00ma.hu
Fotó: Nutrafood

Ártatlannak hangzik, meg egyébként is, ki gondolna rá, hogy más is van benne, mint színtiszta vanília, elvégre a süteményekbe is ezt tesszük - így feledkezett meg Carolyn Kesel is arról, hogy a vaníliakivonat bizony bőséggel tartalmaz alkoholt, ráadásul nem is a gyengébbik fajtából: 41 százalékos töménységű. Így eshetett meg, hogy amikor a New York-i nő az egyik hipermarket parkolójából kihajtott, a vezetési stílusa pillanatok alatt igen feltűnővé vált, ki is szúrták a rendőrök a 46 éves asszonyt.

Amikor megállították és szondát fújattak vele, az rögtön elszíneződött, ezek után vérvételre is bevitték, ahol kiderült, hogy a véralkohol-szintje 26 ezrelék volt, háromszorosa az arrafelé megengedettnek. Az amerikai sajtóhírek arról nem szólnak, hogy a nő büntetése megegyezik-e azzal, mint aki tudatosan iszik tömény alkoholos italt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.