Házhoz ment a letartóztatásért a részeg nő

Összekeverte: börtönbe ment a bár helyett

Annyira részeg volt, hogy összetévesztette az egyik szórakozóhelyet a börtönnel, így a nő lényegében házhoz ment a letartóztatásért - a vád természetesen ittas vezetés volt.

2014.10.20 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/xedos4

Elég részegnek kell lenni ahhoz, hogy valaki összetévesszen egy bárt egy börtönnel, de egy 39 éves nőnek sikerült, ráadásul a tévedésének köszönhetően szó szerint házhoz ment a letartóztatásáért. A meg nem nevezett nő a michigani Van Buren megyében indult útnak, hogy felvegye a barátját az egyik szórakozóhelyen, de valahol hiba csúszott az útvonaltervbe, mert vasárnap hajnali 2 körül a Paw Paw börtön ügyeletese azt látta, hogy a nő beparkol a börtön előtti üres helyre.

Amikor odament hozzá, a nő már messziről bűzlött az alkoholtól, és semmi kétség nem volt afelől, hogy teljesen részeg. Megszondáztatta őt, a teszt szerint a véralkoholszintje több mint kétszerese volt a Michigan által engedélyezett 8 ezreléknél - ezért rögtön letartóztatták, most pedig várhatja, hogy milyen büntetést szabnak ki rá az ittas vezetés miatt - számolt be a Tampa Tribune.

Az amerikai sajtóhírek arra nem térnek ki, hogy a barátja hogyan jutott haza a bárból...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.