Pizzás dobozt ragasztottak a részeg fejére

Minek ellenség, ha ilyen barátai vannak az embernek?!

A túl sok alkohollal megspékelt bulik ritkán végződik happy enddel, főleg ha valakinek olyan barátai vannak, mint egy 19 éves fiatalembernek. Ilyenkor legalább dugjuk el a pillanatragasztót...

2014.10.08 08:00ma.hu
Fotó: YouTube

Amikor a túl jól sikerült buli után Gregor Bowman elaludt, társai valami hirtelen jött ötlettől vezérelve kitalálták, hogy milyen vicces lenne, ha az egyik pizzás dobozt odaragasztanák a 19 éves fiatalember fejéhez. Nem volt nehéz dolguk: a pillanatragasztó könnyedén belekötött a rövid hajába, és a brit informatikushallgató láthatóan igen kínos helyzetbe került, amikor végre felébredt. A clydebanki fiatalnak ráadásul nemcsak a fájdalmas élménnyel kellett megbirkóznia.

A "tréfa" csúcspontját ugyanis az jelentette, hogy Bowman kétségbeesett próbálkozását az egyik társa fel is vette videóra, amit aztán nem habozott megosztani a közösségi oldalak nagyközönségével sem. "Borzalmasan fájt, amíg próbáltam leszakítani, de utána vicces volt" - ismerte be az áldozat. "Mindannyian ittunk, én meg elaludtam. Az unokatestvérem azt gondolta, vicces lenne, így ráragasztotta a pizzás dobozt a fejemre pillanatragasztóval."

Végül a jószándékú unokatestvér segített abban, hogy Bowman megszabaduljon a doboztól, és még örülhet neki, hogy csak egy kisebb kopasz folt lett a fején, nem esett komolyabb baja az erős ragasztó miatt. A fiatalember azt is elárulta, hogy még nem mesélte el a szüleinek a kínos kalandot, de van egy olyan érzésünk, hogy már tudnak róla - főleg miután a legtöbb brit lap is leközölte a videót.

Úgyhogy érdemes megfogadni egy tanácsot, ha valakinek hasonlóan leleményes cimborái vannak: a pillanatragasztót mindig rejtsük el jó biztonságos helyre!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.