Pillanatragasztó okozta a tragikomédiát

Nézze meg: a vécéülőkével együtt tudták csak kimenteni a nőt

Még az egyik szemtanú sem bírta ki nevetés nélkül, noha a helyzet az áldozat számára csöppet sem volt mulatságos: szó szerint odaragadt a vécéülőkéhez egy áruház mosdójában.

2013.12.11 17:35ma.hu

Előbb csak a furcsa hangokat lehetett hallani a barkácsáruház mosdójából, majd nem sokkal később fájdalmas sikoltások verték fel a máskor megszokott bolti zajokat, miközben a mentők megpróbálták az egyik vevő hátsó fertályáról eltávolítani a vécéülőkét. A 40 éves Ilyanna De La Keur az amerikai Georgia állambeli Banks Countyban tért be a helyi Home Depot áruházba, ahol vásárlás közben váratlanul elszólította őt a természet, ő pedig nem törődve a higiéniai intelmekkel gyanútlanul ráült az ülőkére.

A gond akkor kezdődött, amikor dolga végeztével szeretett volna felkelni - de addigra már hiába, szó szerint odaragadt a műanyaghoz. Egy rosszindulatú tréfamester ugyanis nem túl sok idővel előtte végigkente pillanatragasztóval a felületet, épp elég vastagon ahhoz, hogy amikor a 40 éves áldozat ráült, még a testmelege tudta aktiválni a száradófélben lévő ragasztót. Amikor rájött, hogy milyen szorult helyzetbe került, kétségbeesetten kiabált vagy 25 percen keresztül, addig tartott, mire valaki a közelben járt és meghallotta a kiáltásait.

A helyszínre érkező mentők megpróbálták őt felállítani a vécéről, de ez csak újabb kínokat okozott az áldozatnak, ezért az ülőke szétcsavarozása után tudták őt kimenekíteni a szűk fülkéből, és utána láthattak hozzá a hosszadalmas és kínzó procedúrának, aminek a végén ugyan megszabadult a vécéülőkétől, de a bőre felső rétege is erősen megsínylette a gonosz tréfát.

A nyomozók most a biztonsági kamerák felvételeit elemzik, hogy kiderítsék, ki lehetett az elkövető, utána következhet az újabb feladat: megtalálni az illetőt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.