Korán jött, és senki sem hívta

Részeg zombimikulás "lepte meg" a tinédzsereket

Egy zombimikulásnak öltözött részeg fiatal tört be egy családi házba, ahol a szülők épp nem voltak otthon, csak egy 14 éves fiú és 16 éves nővére - mindketten halálra rémültek.

2014.10.15 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/samarttiw

Letartóztatott a minnesotai rendőrség egy 21 éves fiatalt, aki zombimikulásnak öltözve tört be egy családi házba és ott halálra rémisztett egy testvérpárt. A St. Thomas Egyetem diákja néhány órával korábban egy zombibulin vett részt, de az a rendőrség beszámolójából nem derült ki, hogy csupán eltévesztette-e a hazafelé vezető utat, vagy kifejezetten a betörés szándékával hatolt-e be hívatlanul a családi házba.

A szülők az incidens idején épp nem tartózkodtak otthon, a betolakodótól pedig a 16 éves lány annyra megrémült, hogy bezárkózott a fürdőszobába. 14 éves öccsének sikerült kiszaladnia a házból és a szomszédoktól kért segítséget. Mire a rendőrök megérkeztek, a meg nem nevezett férfi már mélyen aludt.

"Senki sem fog a családban ugyanúgy gondolni többé a Mikulásra" - jegyezte meg az eset után a testvérpár apja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.