Részegen vezetett a négyes szex helyszínére

Orgiára vitte a kisfiát, de ott volt a játszópajtása is

Részegen vezetett, ráadásul a kisfiát is magával vitte a nő, aki harmadmagával készült egy vad orgiára, de helyette vad veszekedés lett, mikor elkezdett a másik nő gyereke előtt vetkőzni.

2015.02.26 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Praisaeng

Cifra bűnlajstromot írtak egy pennsylvaniai nőről a Chartiers Township rendőrei, miután egy hajnali órán a szomszédok hangos kiabálás miatt hívták ki a tiszteket. Kiderült, hogy az apartmankomplexum egyik lakásában épp egy négyszemélyes orgiára gyűltek össze a résztvevők, de kisvártatva nézeteltérés támadt két nő között, amikor egyikük hozzákezdett a vetkőzéshez. A szobában ugyanis jelen volt a másik nő kiskorú fia is, és az anya nem vette jónéven, hogy gyermeke olyat lát, amit még nem kellene.

Persze a 34 éves Heather Young szempontjából még ez volt a legkisebb baj, a rendőrök nem ezért tartóztatták le. Sokkal súlyosabb vétségnek számított, hogy kiderült: már részeg volt, amikor a helyszínre hajtott, ráadásul saját kisfiát is veszélyeztette, amikor ilyen állapotban beültette maga mögé és úgy indult útnak. A gyermeket, akinek a koráról a rendőrség nem volt hajlandó pontosabb információt adni, bevitte a lakásba, így nem a reménybeli szexpartner fia volt az egyetlen kiskorú a helyszínen a felnőttprogram közepette.

Young fiát jelenleg az apjához helyezték felügyeletre, anyja ellen ugyanis eljárás indult ittas vezetésért, testi sértésért, szeméremsértésért, meggondolatlan veszélyeztetésért és nyilvános részegség miatt. A NY Daily News beszámolója arra nem tért ki, hogy a másik nő ellen is indult-e vizsgálat, amiért ő is elvitte a gyermekét a szexpartira.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.