Ősi japán játékot akartak kipróbálni

Félresikerült orgia: egy nő meghalt, a másik intenzíven végezte

Meglehetősen balul sült el egy háromtagú csoport bizarr szexuális játéka: az abban részt vevő két nőből az egyik megfulladt, a másik pedig az intenzív osztályon küzd az életéért.

2013.01.18 07:29ma.hu

4 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte az olasz bíróság a 43 éves Soter Mule nevű férfit, aki bizarr szexuális "játéka" közben egy nőt megfojtott, egy másiknak pedig életveszélyes traumát okozott, ő jelenleg is az intenzív osztályon várja a felépülését.

Fotó: Pinterest

A férfi, aki nagy csodálója egy különleges japán kötözős módszernek, a shibarinak, 24 éves barátnőjével együtt szedett fel egy harmadik nőt egy bárban, majd együtt elmentek abba a mélygarázsba, ahol Paola Caputo dolgozott. A shibari meglehetősen veszélyes játék, egyik oldalról nézve akár művészetnek is lehet tekinteni a testen mintát rajzoló kötelek révén, másrészről viszont erős erotikus vonatkozása is van.

Mule körbetekerte a kötelekkel a két nőt, azok beleegyezésével és aktív segítségével, majd lassan saját súlyuknál fogva hagyták, hogy a kötelek egyre szorosabban feszüljenek a testükre. Minden rendben volt, egészen addig, míg a kevésbé rutinos nő elájult. Ahogy teste hirtelen elernyedt, a kötelek a tehetetlen önsúlytól kilazultak, de ez a másik nő fulladását okozta. Bár Mule megpróbálta azonnal levágni barátnőjéről a köteleket, Caputo életét már nem lehetett megmenteni, a meg nem nevezett új ismerősük pedig olyan sérüléseket szerzett, hogy intenzív osztályon kell ápolni.

A férfit letartóztatták gondatlan emberölés vádjával. A bíróságon részletesen beszámolt a shibari módszeréről és arról, hogy a shibarival kombinált szexuális aktus közben hogyan feszítette meg felváltva a két nőt és hatolt beléjük. A mentőket csak azután értesítette, amikor sikertelenül próbálta újraéleszteni, illetve eszméletre téríteni a nőket - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.