Azt hitte, baj van, pedig csak orgia volt

Rendőrt hívott, mert szexeltek a szomszéd disznói

Azt hitte, valami szörnyűség történik a szomszédban, ezért rendőrt hívott egy nő, ám kiderült, hogy a "sikoltozás" a disznótól érkezett, miközben épp öt kocát fedezett, szép sorban.

2014.02.05 08:09ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Disznólkodtak a szomszédban, szó szerint: valóságos orgia folyt a disznóólban, amikor öt kocával zártak össze egy sertésfiút, ő meg annyira élvezte a dolgot, hogy hangosan "sikoltozni" kezdett. Meghallotta ezt a szomszéd nő, ám a hangok alapján ő arra gondolt, hogy talán valaki igen nagy bajban van és segítségre szorul, így fogta a telefont és kihívta a rendőrséget, akik persze annak rendje-módja szerint ki is vonultak.

Az amerikai Maine város kínai negyedében történt eset akkor vett váratlan fordulatot, mikor a rendőrök becsöngettek a disznók tulajdonosához, és kiderült, hogy senkit nem vernek és kínoznak, épp ellenkezőleg, a disznó igencsak jól érzi magát és ezért verte fel a környék csendjét. A rendőrségi jelentésbe ezek után a következő szöveg került, a Morning Sentinel című helyi újság szerint: "A háztulajdonos szerint a disznó sikoltozott, mert öt kocával volt együtt az ólban, igen meleg helyzetben."

Az ügyet a nyomozók lezárták, mondván, nem történt támadás vagy egyéb rendbontás, "leszámítva a visító disznót".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.