Részegen rohant bele egy másik autóba

Mit keresett az üres üveg a pucéran vezető nő lábai közt?!

Deréktól lefelé meztelenül, a lábai közt egy kiürült whiskey-s üveggel találták az autójában a részeg nőt, aki pillanatokkal korábban belerohant az előtte haladó autóba.

2015.02.02 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Gualberto107

Közúti baleseteknél nem ritka, hogy meglepetés éri a helyszínelő rendőröket, ám olyat különösen ritkán látni, mint amivel egy pennsylvaniai tiszt szembesült, amikor a Pittsburgh közelében található Aliquippában egy karambolhoz hívták. Az eset még tavaly szeptember 30-án történt, de csak most jutott el a vádemelési szakaszba, amelynek során a nyomozók átadták az ügyészségnek az elkövetőt, a bírósági tárgyalásra várhatóan a hónap második felében fog sor kerülni.

A Smoking Gun című honlap jelentése szerint Joshua Stanga rendőrt este 11 körül riasztották a balesethez. Amikor megérkezett a helyszínre, egy 2003-as Chevrolet Malibut talált, amely belerohant az előtte haladó járműbe, a légzsákja pedig felrobbant, így a sofőr, a 33 éves Justine King még ha akart volna, se tudott volna kiszállni. De nem nagyon szorgalmazta a kiszállást magától sem, helyette csak azt kiabálta, hogy nincs rajta se nadrág, se bugyi, mert azt otthon felejtette. Valójában az alsó ruhadarabjai mind nála voltak, csak épp az ülés előtt, a pedálok alá gyűrve hevertek, miközben a nő egy nyitott, de teljesen üres whiskey-s üvegen ült.

A nőt ittas vezetéssel, a letartóztatással szembeni ellenszegüléssel és felelőtlen vezetéssel, továbbá nyilvános fajtalankodással és rendbontással vádolják - adta hírül a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.