Pucéran szaladgált a férfi a füves fagyi után

Rémálom lett a nyaralás: kannabiszos fagyitól hallucinált a pár

Közel egy liternyit evett a romantikus nyaralásra számító pár a házi készítésű kannabiszos fagyiból, ám az eredmény egészen más lett, mint amire számítottak: rémálommá vált a vakáció.

2015.02.24 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/rakratchada torsap

A romantikus nyaralás hamar rémálommá vált, amikor a pár közel egy liternyi házi készítésű fagylaltot falt be, amibe némi kannabisz is került. A 19 éves Arun Junsdottir és a 21 éves Ruben Einarsson egy távoli izlandi bungallóban ültek, miközben vidáman kanalazták a finomságot - csakhogy a hatás sem maradt el, és a nagy mennyiségű drog miatt rövidesen a pár mindkét tagját hallucinációk kezdték gyötörni. A rendőrség közlése szerint Arun hívta fel őket, amikor látta, hogy a barátja letépi magáról a ruháját és kiszaladt a helyiségből anyaszült meztelenül.

A helyi rendőrség a hivatalos Facebook-oldalán számolt be a bizarr esetről, leírva, hogy a férfi pucéran rohangált az utcán, barátnője pedig előbb erős hányingert érzett, majd pánikszerű félelem fogta el, hogy elveszti az eszét, ezért döntött úgy, hogy felhívja a rendőrséget és orvosi segítséget kér. "A rendőrség lefoglalta a maradék kannabiszos fagylaltot és elküldte laborvizsgálatra" - olvasható a közleményben.

A párt egy éjszakára kórházba vitték, ahol megfigyelés alatt tartották őket, de miután kijózanodtak, mindketten hazatérhettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.