"Jó ajándék lennék nőnapra"

Eladná a szüzességét nőnapra - de csak tisztességes jelentkezőnek

Megszabadulna régóta őrizgetett szüzességétől egy 24 éves férfi, véleménye szerint nagyszerű ajándék lehetne bármelyik nőnek március 8-ára - de csak tisztességes hölgyek jelentkezését várja.

2015.02.23 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Ajándékba adná magát, a szüzességével együtt egy 24 éves férfi a közelgő nőnap alkalmából, na persze nem csak úgy akárkinek és főképp nem ingyen, de úgy gondolja, igazán remek meglepetés lenne egy szerencsés nő számára, aki hajlandó fizetni érte 2000 eurót. A román biztonsági őr ugyanakkor kijelentette: csakis tisztességes nők jelentkezését várja.

Sorin Georgian Salinievici azt mondja, már többször olvasott hasonló ajánlatokról nők esetében, és úgy gondolta, ha ők meg tudják ezt csinálni, akkor neki miért ne sikerülne. A furcsa ajánlat okaként az anyagi gondjait emelte ki, hozzátéve, hogy az egyetemről is azért maradt ki, mert nem volt pénze a tandíjra. Szülővárosában, Galatiban plakátokat helyezett ki a telefonszámával, és tényleg azt reméli, hogy valaki majd nőnapi ajándékként cipeli őt az ágyába.

"Ami a nő külsejét illeti, aki megvásárolja a szüzességem: csak annyit nézek, hogy tisztességes legyen. Nem azt mondom, hogy nagyon szépnek kell lennie, de nézzen ki normálisan és legyen kedves, becsületes ember" - folytatja Salinievici. Egy barátja, a 25 éves Vasile Han a helyi médiának elmondta, hogy bár a fiatalembernek voltak korábban is barátnői, eddig nem találta meg az igazit, akivel szexelni is szeretett volna. Hogy most miért adná épp egy idegennek a szüzességét, azt nem tudni, de a cimborája szerint nagyon komolyan veszi a szexet és az ajánlatából is látszik, hogy mennyire kétségbeesetten szeretne férfivá válni, ha már arra is hajlandó lenne, hogy pénzre váltsa az ártatlanságát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.