Tavaly már eladta az érintetlenségét

Interneten kínálja a szüzességét - másodszor

Ismét meghirdette szüzességét az interneten egy brazil modell, bár tavaly egyszer már eredményesen zárult az aukció - csakhogy Catarina Migliorini azt mondja, végül mégsem jött létre az üzlet.

2013.11.21 14:56ma.hu

Tavaly egyszer már sikerült 780 ezer dollárért eladnia a szüzességét, ám most újra azt állítja, hogy még érintetlen és ismét internetes árverésre bocsátotta hamvas testét a 21 éves Catarina Migliorini. A brazil modell azt állítja, hogy valóban tavaly októberben a japán milliomos, akit csak Natsu néven ismerhetett a nagyközönség, megnyerte az aukciót, de végül sosem kapta meg a pénzt és épp ezért az aktus sem jött létre. Emiatt tehát továbbra is érvényes az eredeti ajánlat, csak egy kicsivel több pénzt szeretne kapni - számolt be a Huffington Post.

Az ajánlatok 100 dollárról indulnak, de a lány egy brazil weboldalnak azt nyilatkozta, hogy reméli, felmegy akár 1,5 millió dollárig is a szüzességének az értéke. Az eset valószínűleg ismét nagy vihart fog kavarni, egy évvel ezelőtt ugyanis a brazil főügyész azzal fenyegetőzött, hogy bíróság elé állítja a lányról készült reklámfilm ausztrál rendezőjét, Justin Siselyt, szexuális célú emberkereskedelem vádjával.

Catarinának egyébként nem sok kikötése van a licitáló személyét illetően, akár nők érdeklődését is várja, hogy átélhesse élete (állítólag) első erotikus kalandját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.