Nem történt törvénytelen dolog

6 millió forintért interneten adta el a szüzességét

Az orosz hatóságok szerint nem történt semmiféle törvénytelen dolog, a prostitúció fogalmát sem fedi le annak a lánynak a cselekedete, aki interneten eladta a szüzességét.

2013.11.05 07:43ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

"Sürgősen pénzre van szükségem, ezért eladom a legértékesebbet, amim csak van" - így kezdte a hirdetését az orosz, magát csak Shatuniha néven említő 18 éves lány, aki az "új, nem használt" kategóriában helyezte el ajánlatát egy internetes oldalon, és nem mást kínált fel eladásra, mint a saját szüzességét. "Kész vagyok mielőbb találkozni, akár már holnap is, és készen állok arra, hogy ellenőrizzék a szüzességem" - írta.

A jelentkezőkre nem is kellett sokat várni, végül egy Jevgenyij Volnov nevű szibériai lett a szerencsés, aki 900 ezer rubeles - bő 6 millió forintos - ajánlatával megnyerte az aukciót. Hogy megtörtént-e az aktus vagy sem, arról a Siberian Times nem számolt be, de a rendőrség szerint a krasznojarszki törvények értelmében nem történt semmi illegális esemény, ezért nincs szükség semmilyen eljárásra. "A helyzet nem ütközik a büntetőjogba" - fogalmazott az illetékes szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.