Legalább 250 ezer fontot vár az aukciótól

Árverésen szabadulna meg a szüzességétől

El sem tud képzelni más módot a szüzessége elvesztésére, mint árverésre bocsátani azt és egy - lehetőleg tehetős - idegennel átélni az első aktus élményét. A szerencsés nyertesnek 12 órája van a végrehajtásra.

2014.03.20 07:42ma.hu

Árverést indít egy 27 éves orvostanhallgató, azt állítva, hogy soha nem volt még férfival, de nemcsak a szüzességét őrizte meg, hanem egyéb módon sem került a szexualitás közelébe. Saját bevallása szerint férfi még soha nem látta őt meztelenül, ő sem látott élőben pucér férfit, és nem is értek hozzá "úgy". Az aukciótól legalább 250 ezer font (92,8 millió forint) hasznot remél, de természetesen az viheti őt táncba, aki a legnagyobb összeget kínálja.

Fotó: elizabet-raine.com

Az árverés április 1-jén indul és a világ minden tájáról várja a jelentkezőket a nő, aki úgy fogalmazott, hogy éles átmenetet akar a szűzből a prostiba. A legmagasabb ajánlatot tevő férfi 12 órát tölthet a magát Elizabeth Raine-nek nevező hölggyel, és ezalatt kell időt szakítani az aktusra is, ugyanakkor a nő hangsúlyozza, hogy "a szerelem nem része a megállapodásnak".

A szexi fehérneműkben, de letakart arccal pózoló nő egy blogon hirdeti a hamarosan induló árverést, és azt mondja, családja és barátai tudnak az ő botrányos elhatározásáról, mégis támogatják ebben. A neve egyébként álnév, épp azért takarja el az arcát is, hogy aki nem közeli ismerőse, az ne ismerhesse fel könnyedén. Elismerte, hogy a legfőbb motivációt a pénz jelenti, de hozzátette, hogy a bevétel egyharmadát egy jótékonysági szervezetnek fogja továbbítani, amely a fejlődő országok nőinek taníttatásáért tesz.

"Nem hiszek abban, hogy a szüzesség egy szent ajándék, amit fenn kell tartani a férfinak, akit szeretek, és nem is becsület és erény végső akarata" - fogalmaz a honlapján. Azzal kapcsolatban, hogy miért nem veszítette el a szüzességét ilyen sokáig, csak annyit mond: mindig megijedt a férfiakkal való kapcsolattól. Az árverést mindazonáltal nem az Egyesült Államokban, hanem Sydneyben bonyolítja le, mert Amerikában minden formájában tilos a prostitúció, még így is. Ugyanakkor leszögezte, hogy a bevételéből meg fogja fizetni a tisztességes adót, hisz tudja, hogy ez is egyfajta jövedelem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.