"Csak meg akartam óvni a szenvedéstől"

Megfojtotta a fiát, mert túl nagyok voltak a fülei

Plasztikai sebészhez vitte a 10 éves fiút az anyja a hatalmasra nőtt fülei miatt, ám az operáció után úgy látta, hogy a fülek még nagyobbak lettek, ezért inkább megölte a gyerekét.

2015.02.18 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici (Képünk illusztráció!)

Gyermeke megölésével vádolnak egy török nőt, állítólag azért fojtotta meg a 10 éves kisfiút, mert túl nagynak találta a fülét. A 37 éves Nuray Sacan az ankarai Gazi Kórházba vitte a gyermeket, hogy a plasztikai sebészek szabják kisebbre a fiúcska nagyra nőtt füleit, de amikor meglátta a végeredményt, annyira elégedetlen volt, hogy bevonszolta a kisfiút a női vécébe és ott egy sállal halálra fojtotta. Aztán autóval próbált elmenekülni, de összeütközött egy másik autóval, így hamar kattant a bilincs a csuklóján.

Az operációt vezető Dr. Metin Yilmaz elmondta, hogy a beavatkozás rendkívül könnyű volt és minden tökéletesen sikerült, ráadásul nem voltak komplikációk a műtét után sem, ezért döntöttek úgy, hogy a kisfiú hazatérhet. Az anyja azonban ránézett a műtét után a kisfia fülére és azt mondta: "nagyon csúnya lett. Még jobban szégyellte volna magát a barátai előtt. Azért tettem ezt (a gyilkosságot - a szerk.), hogy megmentsem őt a megszégyenüléstől. Próbáltam megóvni őt az egész életén át kísérő fájdalomtól."

Jelenleg rendőrségi őrizetben van az anya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.