Éhes férfival nem jó ujjat húzni

Megfojtotta volna a feleségét, mert kevés csirkét sütött

Sokszor mondjuk egy-egy étlen-szomjan töltött nap végén, hogy "ölni tudnék egy vacsoráért". Nos, egy floridai férfi szó szerint értette, csak a kiérkező rendőröknek köszönheti az asszony az életét.

2014.09.17 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/rakratchada torsap

Bántalmazta, majd fojtogtni kezdte a feleségét egy floridai férfi, és talán abba se hagyta volna, ha nem jelennek meg a háznál a rendőrök a félbeszakadt telefonhívás miatt. A 45 éves Desmond Brownlee előbb vitatkozni kezdett a nejével, majd többször arcon ütötte, végül a kezét az asszony nyaka köré fonta és elkezdte szorítani, míg a nő levegőért nem kapkodott. A vita állítólag azon robbant ki, hogy a férfi kevesellte az asztalra rakott sült csirke mennyiségét. Az incidens közben egyébként a házaspár lánya a másik szobában aludt.

A Volusia megyei Rendőrség jelentése szerint a nő úgy szerzett egy kis egérutat, hogy a nyakát szorongató férfit állon ütötte, és amíg Brownlee azzal volt elfoglalva, az asszony tárcsázta a 911-et. Ám még mielőtt beleszólhatott volna, férje kivette a kezéből a készüléket, és megtiltotta, hogy segítséget hívjon. A rendőrségen azonban beazonosították a hívás helyszínét, ezért tiszteket küldtek a házhoz. Amikor megérkeztek, még hallották, amint Brownlee azt sziszegi a feleségének, hogy hallgasson, különben mindketten börtönbe kerülnek.

Nos, a férfi valóban börtönbe került, egyelőre előzetesben várja az ellene családon belüli erőszak és az áldozat hamis tanúzásra való felbujtásának vádjával indult eljárást - számolt be a NY Daily News című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.