Nyilvánosságra került a kihallgatás

Bevallotta: tényleg meg akarta fojtani a 3 hónapos kislányát

Több mint 200 oldalnyi feljegyzés és több órányi videófelvétel került nyilvánosságra, melyekből ördögi kép rajzolódik ki egy tinédzserről, aki beismerte, hogy meg akarta fojtani a 3 hónapos kisbabáját.

2014.09.23 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Nutdanai Apikhomboonwaroot

Nyilvánosságra hozták az amerikai igazságügyi szervek a 19 éves Brenna Winter kihallgatásainak jegyzőkönyveit és videófelvételeit. A még szinte tinédzser nőt azzal vádolják, hogy megpróbálta megfojtani a 3 hónapos kislányát, és bár a baba életben maradt, a nő ellen mégis elsőfokú gyilkosság vádjával zajlik az eljárás. A videón Winter többször is kontrollálatlanul zokog - számolt be a News13 című amerikai hírportál.

A nő még júniusban vitte a gyermeket kórházba, azt mondta az orvosoknak, hogy a gyermeknek vértolulása van és nehezen lélegzik. A kicsit elhelyezték a gyermekosztályon, ám nem sokkal később az ápolóknak feltűnt, hogy az egyik pillanatban még teljesen jól volt a gyermek, a következőben meg a halál határára került, és ez bekapcsolta a vészvillogókat az orvosok fejében. A szobák videókamerákkal vannak felszerelve, ezért visszanézték az ottani felvételeket és kiderült, hogy amikor Brenna egyedül maradt a kicsivel, csinált valamit, amitől a babának megint nehézzé vált a légzése.

A kihallgatások során a nő beismerte, hogy valóban meg akarta fojtani a kislányát, mondván, nem volt képes megküzdeni egyedülálló anyaként a stresszel és a bipoláris zavarral. A babát azóta nevelőszülőkhöz adták, a gyilkossággal vádolt anya pedig előzetes letartóztatásban várja a novemberben esedékes bírósági tárgyalását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.