Ha nincs a rendőr, megfullad a nő

Majdnem megfojtotta a biztonsági öv - a gyereke tekerte a nyakára

Nem sok hiányzott ahhoz, hogy megfulladjon a nő, akinek 3 éves gyereke addig ügyeskedett, míg teljesen rátekerte a biztonsági övet az anyja nyakára - az utolsó pillanatban sikerült megmenteni.

2014.12.02 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/mapichai

Aligha túlzás, hogy a biztos fulladástól mentette meg a 37 éves nőt a floridai Brad Wagner, akit a kétségbeesett férj intett le az egyik autópályán. A neve elhallgatását kérő nő a férjével és 3 éves lányukkal ment épp hazafelé egy hálaadás napi családi vacsoráról, amikor hajszál híján tragédiába torkollt az este. A házaspár kislánya ugyanis nem volt hajlandó a gyerekülésben maradni, és addig ügyködött, míg a biztonsági övet az anyja nyaka köré tekerte.

A férj megpróbálta kiszabadítani az asszonyt az egyre fojtogatóbb szorításból, de csak azt érte el, hogy még jobban meghúzta a pántot, így egy idő után pánikba esett, a nő pedig egyszer csak elájult. Ekkor sikerült leintenie az épp arra haladó katonát, aki villámgyorsan cselekedett: a nála lévő éles késsel elvágta a biztonsági övet és a már eszméletlen nő légzése azonnal helyreállt, és pár másodperc múlva a nő is magához tért. Időközben a mentők is megérkeztek, akik ellenőrizték az állapotát, majd hazaengedték.

A hatóságok szerint ő volt a második autós az elmúlt három hónapon belül, aki Wagnernek köszönheti az életét: szeptember 18-án a férfi egy autóbalesetben élesztett újjá egy öntudatlan sofőrt - számolt be a NY Daily News.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.