2 hetesen nem szállhattak repülőre a kölykök

Vécébe fojtotta a kiskutyát, mert túl kicsi volt a repüléshez

Túl kicsik voltak a kutyakölykök a repüléshez, ezért a személyzet nem engedte fel őket a fedélzetre - az őket szállító nő erre kegyetlen megoldást választott: az egyiket belefojtotta a repülőtér vécéjébe.

2015.01.27 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

Állatbántalmazás vádjával tartóztatott le a floridai rendőrség egy 56 éves nőt, aki a rendőrség gyanúja szerint a repülőtér vécéjébe fojtott egy kéthetes kölyökkutyát. Cynthia Anderson a közép-nebraskai regionális repülőtéren készült felszállni pénteken öt kutya társaságában, ám közülük hárman még túl pici kölykök voltak ahhoz, hogy a szabályzat szerint repülőre lehetett volna engedni őket. Az Orlando Sentinel című lap szerint a nő két felnőtt és öt kölyök dobermant vitt magával, de az előírások értelmében csak 8 hetesnél idősebb kutyákat lehet a gépen szállítani, ezért a légitársaság egyik alkalmazottja nem engedte a nőt a kölykökkel felszállni.

A rendőrség információi szerint a kutyák annyira kicsik voltak, hogy épp csak kinyílt a szemük. A nő ekkor két kölyköt odaadott a szüleinek, akik a repülőtéren voltak, de egyelőre nem tisztázott okból a harmadikat nem vették át. Röviddel később Anderson kilépett a nyilvános vécéből és az utána bement utas arról számolt be a reptéri biztonságiaknak, hogy egy elpusztult kutya van a vécében. A boncolás megállapította, hogy a kölyöknek víz volt a tüdejében, vagyis egyértelműen megfojtották.

A négy megmaradt kutya jelenleg egy állatsegítő központban van, Anderson pedig előzetes letartóztatásban várhatja a tárgyalását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.