Luxusélete lehet a kutyának a gazdi halála után is

Fiait kizárta, kutyája örökli a milliós vagyont

Azt mondja a gazdi, valósággal szerelmes a kutyájába, ezért úgy döntött, hogy minden vagyonát a máltai terrier fogja örökölni - és ez nem kevés pénz, még dollárban is másfél milliós nagyságú.

2015.01.19 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/debspoons

Fiai egy pennyt sem kapnak a könyvelőként dolgozó nő vagyonából, kutyája viszont milliós nagyságrendű örökséghez jut, ha a most 60 éves Rose Ann Bolsany egyszer jobb létre szenderül. A New York-i Queensben élő, igencsak tehetős nő mintegy másfél millió dollárt (416 millió forint) érő vagyont - beleértve egy ékszergyűjteményt, egy vagyonkezelői alapot és egy nyaralót is - kap gazdája halála után. A nő azzal magyarázza a különös végrendeletet, hogy annyira szerelmes a Bella Mia nevű máltai terrierjébe, hogy gondoskodni akar róla, hogy halála után a kutya továbbra is a megszokott luxusban részesülhessen.

A hároméves eb örököl tehát mindent, a nő fiai viszont semmit sem - és Rose Ann szerint boldoggá teszi őket anyjuk elhatározása. "A gyermekeim felnőttek és sikeresek. Nincs szükségük a pénzemre. Tudják, mennyire boldoggá tett bennünket a férjemmel a kutya" - mondja. Bella Miának egyébként van egy udvarlója is, a Bogie nevű csivava, akitől tavaly Valentin napra egy 600 dollárt érő gyémánt nyakláncot kapott.

"Úgy döntöttünk, hogy pazar életet élhetett mellettünk, és meg akartam győződni róla, hogy továbbra is a megszokott módon élhet, akkor is, amikor mi már elmentünk" - vallotta be a könyvelőnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.