Halottnak tetette magát

Tinédzserre támadó medvét futamított meg a bátor kutyus

Leah Reeder kedvenc ebének, Ralphnak köszönheti, hogy élve megúszta a medvetámadást.

2014.12.28 14:00ma.hu

Gazdájára támadó medvét futamított meg egy bátor kutya a floridai Eastpoint közelében. Leah Reeder vasárnap a város melletti erdőben sétált kedvenc kutyájával, Ralph-fal, amikor egy feketemedve megtámadta. "Arccal előre a földre estem. A medve a hátamra ült és belém harapott" - mesélte a tizenöt éves lány az ABC Newsnak nyilatkozva.

ABCNews

Leah nem tudta, mitévő legyen, ezért halottnak tetette magát. A medve egy pillanatra összezavarodott - ekkor érkezett meg Ralph, és harsányan ugatva megfutamította a nálánál jóval termetesebb vadállatot.

"Eleinte attól féltem, hogy visszajön, de szerencsére nem így történt" - mesélt kis híján végzetessé váló kalandjáról Leah az Apalachicola Times-nak.

A lánynak végül sikerült összeszednie magát, és hazaszaladnia. Szülei azonnal kórházba szállították, ahol összevarrták az arcán és tarkóján lévő harapásokat. Orvosai szerint néhány héten belül tökéletesen felépülhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.