Könnyebb sérülésekkel megúszta...

Kutya lőtte meg vadászpuskával a férfit

Szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta a férfi a balesetet, amelynek során egy kutya lőtte őt meg vadászpuskával - na persze nem úgy, hogy vállához emelte a fegyvert és célzott...

2014.12.19 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

Ugyan a sérülések nem életveszélyesek, de azért szükség volt a kórházi kezelésre az észak-wyomingi Sheridanben megsérült férfinak, akit egy kutya lőtt meg egy vadászpuskával. A 46 éves Richard L. Fipps hétfőn két társával egy elakadt járművet próbált megmozdítani, amikor a baleset történt.

Steve Kozisek seriff beszámolója szerint Fipps egy teherautó mellett állt, amelynek az első ülésén egy kutya volt, és úgy döntött, átmegy a hátsó ülésre - csakhogy ott egy vadászpuska hevert, és ahogy a kutya rálépett, a fegyver elsült. Fippsnek a karja sérült meg, de arra a seriff nem tért ki, hogy indul-e eljárás gondatlanság miatt valaki ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.