Kisbabájával ütötte az apa a nőt

Kétnapos kisbabát használt fegyverként az apa - belehalt az újszülött

Belehalt a bántalmazásba egy mindössze kétnapos újszülött, miután apja "fegyverként" használta őt az anyjával kirobbant vitájuk során. Felkavaró részletek, csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

2015.02.17 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

Csecsemőgyilkosság vádjával kell bíróság elé állnia egy apának, aki saját kétnapos újszülöttjét használta fegyverként, amikor összeveszett a baba anyjával. A támadásnak számos szemtanúja is volt, mert egy benzinkúton történt az eset. A bíróság szerint Alexander Forba előbb vitatkozni kezdett a baba anyjával, majd a lábánál fogva megragadta az újszülöttet és úgy lendítette a nő felé, mintha egy bottal ütné az asszonyt. Ezután egyszerűen csak ledobta a földre a kicsit és folytatta az anya bántalmazását.

Egyes hírek szerint a pár már korábban heves vitába keveredett, az ok a férfi apaságának kérdése volt, és ezért kezdett menekülni a nő a gyerekkel együtt. A dél-afrikai Nyugat-Pretoriában történt támadás után a kisbabát a mentők egy törülközőbe csomagolva találták a földön, belefulladt a saját hányásába. Bár nyilvánvalóan halott volt, a hivatalos holttá nyilvánításra csak később, a test kórházba szállítása után kerülhetett sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.