Macskanyávogásnak hitték a baba sírását

Kukába dobta az újszülött babáját, gyilkossági kísérlet a vád

Amikor meghallotta a vékonyka hangot a kuka mélyéről, azt hitte a nő, hogy egy kismacska esett csapdába, de ahogy kinyitotta a ládát, döbbenten fedezte fel az újszülött kislányt.

2014.08.27 18:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

Letartóztattak az amerikai Utah államban egy 23 éves nőt, akit azzal vádolnak, hogy újszülött csecsemőjét a szomszéd kukájába dobta. A Salt Lake City-i rendőrség tájékoztatása szerint Alicia Marie Englert ellen gyilkossági kísérlet vádjával indult eljárás. A kislányt egy közelben lakó nő találta meg kedden, aki a vékonyka hangra figyelt fel, és azt hitte, egy kismacska esett a szemetesbe, azon akart segíteni.

Amikor meglátta az újszülöttet, azonnal értesítette a rendőrséget. A babát kritikus állapotban szállították kórházba, a rendőrök azt mondták, hétfőn született, de sem orvosi ellátást nem kapott, sem enni nem adott neki az anyja. Egyelőre a hatóságok nem tudják, hogy a gyilkossági kísérlettel vádolt nő hol szülte meg a gyermeket, vagy hogy miért hagyta a babát a kukában.

Utah államban a törvény lehetőséget ad az anyáknak arra, hogy az újszülött kisbabáikat minden következmény nélkül "leadják" a legközelebbi kórházban - emlékeztetett az esetről beszámolva a NY Daily News.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.