A volán mögött

Saját nadrágszárába szülte csecsemőjét

A volán mögött ülve hozta világra gyermekét egy amerikai nő, aki épp az orvosához tartott, amikor megindult nála a szülés.

2014.07.06 07:30MTI
Fotó: YouTube/WorldBreakingNewsChannel

Shawna Uriguen 2,92 kilogrammal hozta világra kislányát. A nő épp a vőlegényével beszélt telefonon és megpróbált lehúzódni az útról, amikor a baba világra jött.

A 29 éves Uriguen gyorsan kiemelte az újszülöttet a nadrágja szárából és megvizsgálta, hogy minden rendben van-e a gyermekkel. Mint elmondta, összehúzódások ugyan jelentkeztek nála, de nem gondolta volna, hogy megindult a szülés, szombatra volt ugyanis kiírva.

Az újdonsült édesanya szerint a szakemberek perceken belül kiérkeztek a helyszínre és beszállították őket a kórházba, ahol mindkettőjüket megvizsgálták.

Uriguen és Kimber Marie Crown névre keresztelt kislánya jól vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.