Ezt még gyakorolni kell...

Csúnya pofára esés lett az itallopás vége + VIDEÓ!

Nem tudni, mennyi idős és milyen alapos tervezés előzte meg az itallopást, de amint a biztonsági kamera felvétele mutatja, még ráfért volna némi finomítás, mielőtt hősünk akcióba lendül.

2015.01.20 10:00ma.hu
Fotó: YouTube

A videó feltöltője nem tette egyértelművé, hogy hol történt az alábbi eset, csak a feliratokból lehet arra következtetni, hogy valahol orosz nyelvterületen - de a végeredmény szempontjából ez nem is számottevő részlet. Tulajdonképp bárhol a világon megtörténhetett volna, botcsinálta tolvajok mindig is voltak és lesznek, bármerre is éljenek.

A mostani felvétel főszereplője viszont biztosan jó eséllyel pályázhat az év balfékje címre, akkor is, ha még csak januárnál tartunk. A fickó ártatlan mozdulatokkal, mintha csak töprengene az italokon, levesz három üveg sört a polc tetejéről, aztán kényelmes tempóban indul el a sorok közt, még az éberebb biztonsági őrök sem vennék észre, hogy készül valamire. Csak közvetlenül a bejárat előtt pár lépéssel vesz repülőrajtot, de ez volt az a mozzanat, amit jobban is át kellett volna gondolnia.

A bejárat ugyanis attól bejárat, hogy a csapóajtó csak befelé hajlik, kifelé viszont egyáltalán nem. Csak erről az apróságról főhősünk megfeledkezett, így a nagy futás alig két lépés után egy még nagyobb pofára eséssel ért véget, természetesen a sörök is szanaszét gurultak. Az sem derül ki a videóból, hogy vajon az eset után a bolt alkalmazottai a rendőrséget hívták a lopáskísérlet miatt, vagy beérték annyival, hogy eléggé fájdalmas lecke lehetett a tolvajjelöltnek a bukás, így nem fog egy darabig próbálkozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.