Nem feltörte: bezárta!

Tolvajnak hitték, pedig csak vigyázott az autókra

Amikor a rendőrök elfogták, a férfi egymás után próbálta kinyitni a parkoló autókat. Ő különös magyarázattal állt elő, és a biztonsági kamerák képe alapján igaznak tűnik a története.

2014.12.29 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Toa55

Kissé valószerűtlennek tűnt a férfi meséje, amivel a letartóztatása után próbálta mentegetni magát: azt állította, hogy azért mászott be egy udvarra és kezdte nyitogatni az ott álló autót, hogy ellenőrizze, biztosan zárva van-e. A connecticuti Norwalk város rendőrsége első hallásra nem is adott sok hitelt a 20 éves Alexander Louis szavainak, ezért letartóztatták őt, de rövid idő múlva kénytelenek voltak szabadon engedni őt.

Miután a rendőrök végignézték a környék térfigyelő kameráinak felvételeit, úgy tűnt, hogy Louis valóban nem próbált egyetlen autót sem feltörni, csak sorban odament mindegyikhez és megmozdította a zárjukat. Azt állította, hogy ha talált volna egy olyat, amelyik nyitva van, akkor azt bezárta volna. A lopási kísérletre tehát nem sikerült bizonyítékot találni, de azért teljesen mégsem nyugodhat meg a fiatalember: mivel néhány autó miatt behatolt a magánterületekre is, tilosban járás miatt mégiscsak vádat emeltek ellene - számolt be a The Hour of Norwalk című helyi lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.