A szajréval együtt fotózták le a betörőt

Fárasztó betörés volt, el is aludt az ágyban a tolvaj

Nehéz és legfőképp fárasztó munka lehet a betörés, nem csoda hát, ha az egyik szorgos besurranó úgy érezte, ráfér egy kis pihenés. Úgy talált rá a bejárónő: békésen szunyókálva a hálóban.

2014.09.11 08:00ma.hu
Fotó: Sarasota Megyesi Seriffhivatal

Még akkor is mélyen húzta a lóbőrt a betörő, amikor megérkezett a helyszínre a járőr, és a fényképezésre sem ébredt fel - ennél jobb bizonyítékot ritkán kapnak a nyomozók és az ügyben eljáró bíróság. A floridai Nokomiban ténykedő betörőt a takarítónő fedezte fel, amikor megérkezett a megbízója lakásába, és legnagyobb meglepetésére a számára vadidegen Dion Davist találta a hálószobában. A 29 éves férfi mellett már ott volt egy nejlonzacskóban az a kupac ékszer is , többségükben aranyak, amit a jól megérdemelt pihenése után magával szeretett volna vinni.

Bár a takarítónő hívására érkező rendőrök a fotózás után felébresztették, most lesz ideje kipihenni magát: igaz, hogy csak betöréssel vádolták meg, mert valójában a lopásba beleszólt az alvás és így nem vitt el semmit a házból, mégis börtönbe zárták, ahonnan csak 10 ezer dollár óvadék fejében szabadulhatna - számolt be a Herald Tribune című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.