Árgus szemekkel nézték a végterméket

Még a vécére is követték: gyémántot nyelt a tolvaj

A rendőrök árgus szemekkel vizslatták a férfit még vécézés közben is, miután azzal a váddal tartóztatták le, hogy egy ékszerbolt kirablása közben lenyelt egy gyémántot.

2014.12.16 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/winnond

Egy 9000 font értékű gyémánt elrablásával gyanúsították meg a férfit a brit rendőrök, de mivel a tolvajt már a helyszínen fülön csípték és így nem tudott sem elmenekülni, sem a lopott ékkövet máshová elrejteni, a rendőrök azt gyanították, hogy lenyelte. A 22 éves Rayhanur Choudhury állítólag elvonta a személyzet figyelmét a londoni Union Streeten álló üzletben, és ezután kapta be a 18 karátos fehéraranyba gyűrűt, benne egy smaragddal. A rendőrséget vasárnap délután 3 óra körül hívták ki - számolt be a Daily Mirror.

A férfi nem volt egyedül, a bolti alkalmazottak elmondása szerint két másik is megpróbálta megzavarni őket, de a rendőrök nem tartják valószínűnek, hogy egyikük elvitte az ékszert, továbbra is Choudhuryt vádolják. "A röntgen nem mutatta ki a gyűrűt, de a börtönőrök résen vannak" - jegyezte meg a rendőrség szóvivője. A gyanút arra alapozzák, hogy a bolt biztonsági kamerája rögzítette, amint a lopás utáni másodpercekben a férfi a szájához emelte a kezét, amiben előzőleg a gyűrű volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.