Tagadja a szándékos gyilkosságot

Csak erős gyomorral: fúrógéppel ölte meg a feleségét

Az emberölést elismeri, az előre megfontolt, szándékos gyilkosságot azonban tagadja a férfi, aki pontosan 270 sérülést okozott a feleségének a közel kétórás kínzás során - amibe az asszony végül belehalt.

2015.01.16 22:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/renjith krishnan (Képünk illusztráció!)

Az otthoni barkácseszközök egész garmadáját bevetette a szadista férfi, hogy hlálra kínozza a feleségét - most mégis azt állítja, nem tervezte el előre a gyilkosságot, az csak úgy megtörtént. Az angliai Sheffieldben élő 37 éves Tahi Harroba Manaa összesen 270 sérülést ejtett a feleségén, miközben négy közös gyermekük - életkoruk 2 és 8 év közötti - a házban voltak. A 28 évet élt Sara al Shourefi haláltusája a rendőrség szerint negyed óra híján 2 órán át tartott.

A férfi a kínzás során nemcsak vasrudakkal és egy késsel bántalmazta az asszonyt, de még a sokat látott rendőrök is elborzadtak, amikor kiderült, hogy Manaa egy elektromos fúrógéppel az asszony agyáig fúrt, később pedig egy csavarhúzót döfött a nő szemébe. A kegyetlen gyilkos ezután betette a holttestet egy szekrénybe és az unokaöccsének vallotta be a gyilkosságot. A boncolás szerint a nő az agyi sérüléseibe halt bele, valamint a belélegzett nagy mennyiségű vér és a jelentős vérveszteség miatt.

A gyilkos csak az emberölést ismerte be, de a szándékosság tagadásával azt várja, hogy enyhébb büntetést kap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.