Mentális bajai voltak az öngyilkos nőnek

Megölte az alvó fiait, majd magával is végzett az anya

Két felnőtt fiát álmában agyonlőtte, majd magával is végzett a mentális problémákkal küzdő anya. Tettét búcsúlevélben indokolta meg, pedig napokkal előbb még úgy tűnt, minden rendben van.

2015.01.05 22:00ma.hu
Rebecca Smith (Fotó: Facebook)

A 25 éves Levi Brown és 24 éves öccse, Garrett épp aludtak, amikor anyjuk odament hozzájuk és álmukban lelőtte őket. Rebecca Smith ezután saját magával is végzett, az oklahomai Webber Fallsban élt nő tettéről egy előzőleg megírt búcsúlevélben számolt be. A 48 éves nőről úgy tudni, gyógyszeres kezelés alatt állt, és fennáll a lehetősége, hogy mentális problémákkal küzdött - adta hírül a Metro című brit lap.

Pedig néhány nappal korábban még nem sejtette senki, hogy komoly baj készülődik. Karácsony este a nő még ezt írta a Facebookon: "Csak annyit akarok mondani mindenkinek, az én nagyszerű és csodálatos családtagjaimnak itt a Facebookon, hogy mennyire hálás vagyok azért, hogy ilyen kedvesek vagytok velem mindig. Megjártam a poklot a múlt hónapban, és ti mind nagyon kedvesek voltatok velem! Isten megjutalmaz ezért titeket, én már csak tudom!"

A két fiatal férfi édesapja, Leroy Brown azt mondta a Muskogee Phoenix című lapnak a gyilkosság híréről: "ez nem az a telefonhívás, amit délelőtt 10 órakor kapni szeretnél. Ők nagyon jó testvérpár voltak". Levi nemrég töltötte le a katonaidejét, leszerelése után visszatért Oklahomába. Garrett egy kétgyerekes apa volt - derült ki az amerikai sajtóbeszámolókból.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.