Karácsonykor végzett magával a pár

Rokonokhoz küldték a gyerekeket, hogy öngyilkosok lehessenek

Két kiskorú gyermeküket a rokonokhoz küldték karácsonyozni, de mire az ünnepek végén a kicsik hazatértek, szüleik már nem éltek: öngyilkosságot követtek el.

2014.12.27 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/kraifreedom

Holtan találtak a saját otthonukban egy brit párt karácsony első napján, az első nyomok szerint öngyilkosságot követtek el. A nyugat-sussexi Billingshurstben történt tragédiát a pár egyik rokona fedezte fel, aki csütörtökön reggel 9 körül ment látogatóba a párhoz, és amikor a kopogtatásra nem nyitott senki ajtót, az ablakon keresztül kémlelt be - ekkor fedezte fel a két holttestet. A 30 éves nő és 33 éves férje felakasztották magukat - számolt be a Metro című brit lap.

Az egyik szomszéd, egy 71 éves férfi - aki ugyanabban a házban született - azt mondta, ez az egyik legtragikusabb esemény, ami valaha a csendes zsákutcában történt. Úgy véli, a felesége lehetett az utolsó, aki még beszélt a később meghalt nővel. Elmondta, hogy bár eléggé zárkózottnak ismerték a házaspárt, néhanapján szóba elegyedtek egymással a kerítésen keresztül, és az autókat is együtt mosták.

A házaspárnak két gyermeke volt, sajtóértesülések szerint 5 és 7 évesek, őket a gyanú szerint épp azért küldték el a rokonokhoz előző nap, hogy végrehajthassák szörnyű tettüket, bár azzal indokolták, hogy szeretnék a gyerekek nélkül feldíszíteni a házat karácsonyra.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.