Sokkot kaptak a szülők

Gyilkosság és öngyilkosság: 9 éves öccsei után magát is megölte

Előbb leszúrta két 9 éves ikeröccseit, majd magával is végzett a 22 éves férfi, aki nemrég tudta meg, hogy örökbe fogadták, és a hírek szerint ezt képtelen volt feldolgozni.

2014.09.05 15:54ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/kibsri

Egy ír kisváros lakóit sokkolta az eset, amikor kiderült, hogy egy 22 éves fiatalember előbb halálra szúrta a két ikeröccsét, majd saját magával is végzett. Tommy és Patrick holttestét a még fiatalabb, 3 és 5 éves testvérek fedezték fel a Cork megyei Charleville-ben álló ház egyik hálószobájában, a szülők ezidőtájt épp vásárolni voltak a szomszéd városban. A kettős gyilkosság után Johathan O'Driscoll elmenekült, az ő tetemére a 10 mérfölddel távolabb lévő Buttevant Castle-ben bukkant rá egy 10 és 14 éves gyermek, a rendőrség szerint egyértelmű az öngyilkosság.

A nyomozók úgy vélik, hogy a tragédia hátterében az állhat, hogy Johathan nemrég fedezte fel, hogy szülei nem a vér szerintiek, csupán örökbe fogadták őt, és ezt nem tudta elfogadni, ezért végzett a két testvérével. Hogy a legkisebbek miért úszták meg, azt legfeljebb találgatni lehetne, a család egyik barátja szerint ugyanakkor az eset "meg fogja ölni" a szülőket. "Ellen odaadó anya, aki keményen dolgozott azért, hogy a gyerekeknek jó legyen. Szegény Thomas pedig csak nemrég jött ki a kórházból" - magyarázta a neve elhallgatását kérő informátor.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.