Kizárható az idegenkezűség

Rendőrségi megerősítés: tényleg öngyilkos lett Robin Williams

Az Oscar-díjas színész csuklóján vágási sérüléseket, a holttest mellett egy zsebkést találtak, de e sebek nem voltak végzetesek, a halált akasztás általi fulladás okozta.

2014.08.12 21:23ma.hu
Forrás: youtube.com

A kaliforniai rendőrség kedden megerősítette a feltételezéseket, hogy öngyilkos lett Robin Williams Oscar-díjas hollywoodi színész helyi idő szerint hétfőn - írja az MTI nyomán az origo.hu.

A tájékoztatás szerint Robin Williams felakasztotta magát San Francisco környéki otthonában, holttestét személyi asszisztense találta meg a hálószobában.

Az Oscar-díjas színész csuklóján vágási sérüléseket, a holttest mellett egy zsebkést találtak, de e sebek nem voltak végzetesek, a halált akasztás általi fulladás okozta - közölte Keith Boyd, a Marin megyei seriffi hivatal igazságügyi orvosszakértője.

A drogfüggőséggel és depresszióval küszködő színész - helyi idő szerint - hétfőn délelőtt vetett véget életének: felesége fél 11-kor távozott hazulról, ekkor Williams még az ágyában aludt. Személyi asszisztense fél órával később ment be hozzá, s már holtan találta.

A rendőrség azt közölte, hogy nem talált semmiféle, esetleges idegenkezűségre utaló jelet.

A halálesetről tartott keddi sajtótájékoztatón nem válaszoltak arra az újságírói kérdésre, hogy a sztár hagyott-e maga után búcsúlevelet - arra hivatkoztak, hogy a vizsgálat még folyamatban van.

A holttesten toxikológiai vizsgálatokat is végeznek.


Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.