Elment

Meghalt Robin Williams

A híres amerikai filmszínész-komikust holtan találták otthonában. Halálát fulladás okozta - feltételezések szerint öngyilkosságot követett el.

2014.08.12 01:22ma.hu
Fotó: Instagram/therobinwilliams

Augusztus 11-én, körülbelül 12 órakor elhunyt Robin Williams – jelentette be a kaliforniai Marin megye seriffhivatala ottani idő szerint hétfőn este. A színész 63 éves volt. A rendőrség vizsgálja a haláleset körülményeit – írta a BuzzFeed.com.

"Robin Williams a mai napon elhunyt. Már régóta súlyos depresszióval küzdött" – nyilatkozta Mara Buxbaum, a színész sajtóügynöke.

"Ma elvesztettem a férjemet és a legjobb barátomat, míg a világ elvesztette egyik legkedveltebb művészét" – mondta Williams felesége, Susan Schneider. "Összetört a szívem. Robin családja nevében kérünk mindenkit, ne a halálára emlékezzen, hanem arra a számtalan csodálatos pillanatra, amikor megnevettette emberek millióit."

A színész sokféle függőséggel küzdött és mentális problémái voltak évek óta. Beismerte, hogy az alkohol és a kokain rabja volt a korai 1980-as években, de miután barátja, John Belushi túladagolásban halt meg, felhagyott önpusztító életmódjával. 20 évig bírta a szerek nélkül, ám 2006-ban visszaesett.

Utolsó közönség előtti bejelentkezésekor az Instagramra posztolt egy fotót lánya 25. születésnapján, július 31-én - épp akkor, amikor újra elkezdte a rehabilitációt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.