What a wonderful world....

Milyen szomorú a világ.... Robin Williams nélkül

A színész halálhírének kedd hajnali bejelentését követően felbolydult a közösségi média. Még az Egyesült Államok elnöke is közleményben búcsúzott a nagy nevettetőtől.

2014.08.12 09:59ma.hu

Lehetetlenség felsorolni azt a rengeteg filmet, amelyben megcsodálhattuk Mrs. Doubtfire-t, Patch Adamset, a Halászkirály őrültjét, a Jó reggelt Vietnám életigenlő rádiósát alakító világhírű művészt.

A Fehér Ház hivatalos közleményben búcsúztatta Robin Williamset, aki most már valóban a Holt költők társaságát erősíti. Barack Obama ezt írta: "Megnevettetett minket, megríkatott bennünket."

A színész lánya Twitter-üzenetében egy Kis herceg-idézettel köszönt el apjától.

Az Amerikai Filmművészek Szövetsége ezt posztolta: "... szállj tovább, zseni..."

Talán a leghíresebb filmje, a Jó reggelt, Vietnám szállóigévé lett beköszönése most már örökre velünk marad:

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.