Brutálisan összeverte a kétéves kislányt

Kis híján megölte a gyereket a dada, mert nem akart enni

Akár életfogytiglani börtönre is ítélhetik a dadát, akinek gondjaira egy kétéves kislányt bíztak, de a gyermek kis híján belehalt a "gondoskodásba", úgy összeverte a nő. Az esetről videó is készült.

2014.11.25 10:00ma.hu
Fotó: YouTube

Gyilkossági kísérlet a vád a 22 éves dada ellen, aki olyan brutálisan bántalmazta a gondjaira bízott 2 éves kislányt, hogy a gyermeket végül súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani. Jolly Tumuhirwe egy ugandai család megbízásából maradt a gyermekkel, de amikor az etetés ideje elérkezett, az események nem várt fordulatot vettek. A kislány nem akart enni, ami felbőszítetet a bébicsőszt és rátámadt a kicsire.

A lakásban felszerelt kamera az egész esetet rögzítette, eszerint Tumuhirwe először csak a kezével ütötte a gyermeket, aztán a földre lökte őt, amikor a kislány kihányta az ételt, teljes súlyával ráállt a kicsire és végül végigrugdosta őt a szobán. Közben egy kemény tárggyal is többször a hátára ütött, és amikor a sikoltozó kislány megpróbált védekezni, a dada ellökte a kezét és tovább verte. A dühroham legvégén durván megragadta a kislányt a karjánál és átrángatta a másik szobába.

A kislány anyja a Daily Monitor című lapnak elmondta, hogy a gyermeket kórházba vitték kivizsgálásra, szerencsére az állapota kielégítő, de a jövő héten vissza kell menni ellenőrzésre. A dadát vizsgálati fogságba helyezték, az első bírósági tárgyalásra december 8-án kerül sor. A rendőrség vizsgálata szerint Tumuhirwe 26 nappal korábban kezdett dolgozni a családnál, de előzőleg nem merült fel semmi gyanús momentum a viselkedésében. A lány apja, Eric Kamanzi a rendőrség rendelkezésére bocsátotta a legfőbb bizonyítékként szolgáló videófelvételt is, amely néhány napig a világhálóra is felkerült, de aztán a brutális jellege miatt eltávolították az érintett megosztóoldalak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.