Szándékos emberöléssel gyanúsítják a bébicsőszt

Gyilkos ölelés: megfulladt a gyermek a szorítástól

Egy 14 hónapos gyermek volt a gyanúsított férfi gondjaira bízva, aki elmondása szerint egyszercsak azt vette észre, hogy a kicsi nem lélegzik. A szeretet okozta a végzetét?

2014.07.17 15:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/nuchylee

Egy barátjukat bízták meg a szülők, hogy távollétük alatt vigyázzon a 14 hónapos kisfiukra, ám mire hazatértek, a gyermek már halott volt. A Dél-Karolinában történt tragédia után a szándékos emberöléssel vádolt Robert Christian Kemp azt állította, hogy egy "medveölelést" adott a kicsinek, ezután vette észre, hogy a fiúcska nem lélegzik. A nyomozók szerint az ölelés annyira erős lehetett, hogy a gyermek megfulladt.

A boncolás ugyanezt támasztotta alá, a kisfiú halálát egyértelműen fulladás okozta, a kérdés már csak az, hogy a 26 éves alkalmi bébicsősz tudatosan szorította-e halálra, vagy nem vette észre, hogy az ő ereje jóval nagyobb, mint amit az apró test még kibír. A férfit mindenesetre az orangeburgi rendőrség őrizetbe vette, és 10 ezer dollárban állapították meg a szabadlábra helyezéshez szükséges óvadékot - számolt be a NY Daily News.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.